Thuis

Henan Strongwin Machinery Equipment Co., Ltd.

Bedrijfprofiel

Co. van het de Machinesmateriaal van Henanstrongwin, Ltd is een joint-stock machines verwerkende onderneming, het integreren het wetenschappelijke reseach, een productie en maken. Ons bedrijf wordt gevestigd in de industy ontwikkelingsstreek van Henan, China.

 

Onze hoofdproducten zijn de machine van de voerkorrel, de productielijn van de voerkorrel, de extrudermachine van het vissenvoer, de machine van de voedsel voor huisdierenextruder en de productielijn.

 

feed equipment factoryfeed equipment factory

 

de fabriek van de voermachinede fabriek van de voermachine

 

 

Ons bedrijf beschouwt de productkwaliteit als leven van ons bedrijf. Elk van onze hoofdmachinemotor is de motor van Siemens, is het lager SKF-lager, zeer goed is de kwaliteit.

 

Ook hebben wij relevante ISO, Ce overgegaan, SGS Certificate.Our is de machine de geadviseerde producten in de de machinesindustrie van China. Wij keuren hoogst materialen en geavanceerde verwerkingstechniek goed, die de apparaten maken met lange levensuur en wearproof prestaties hebben. Win een grote reputatie in binnenlands en in het buitenland.

 

voed het certificaat van de productiemachinevoed het certificaat van de productiemachinevoed het certificaat van de productiemachinevoed het certificaat van de productiemachine

 

 

 

Strongwinopdracht: Beste machine voor de wereld.

Strongwinwaarden: Klant eerst, groepswerk, eerbied anderen, integriteit, optimisme en toewijding.

Strongwin productie leidende ideologie: Niemand controleert ons, maar de God kent alles.

Strongwin die basisprincipe vervaardigen: Geen arbeidsbesparende niettemin ingewikkelde verwerking, geen materiële vermindering hoewel hoge kosten.

Strongwin Productievereiste: Bouw de machines van uitstekende kwaliteit met vakmangeest. Strongwin is ur het best adviseur voor de productielijn van de voerkorrel, als u om het even welke vraag heeft, pls de mensen van contactstrongwin, zullen wij u de steun op het geven.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2008, Co. van het de Machinesmateriaal van Henan Strongwin, Ltd vestigde een fabriek, en opstellingszaken op het gebied van de machine productie en verkoop van de voerproductie.

2009, het bereikte de uitvoerbedrag 2 miljoen dollar.

2010, verkreeg de ISO-het Beheersysteemcertificatie van de 9001:2000kwaliteit.

2011, verwierf de Europese Unie certificatie van Ce, om stabiele betrouwbaarheid van onze machines van de voerproductie te bewijzen.

2012, de Verkregen „Gouden Leverancier van Alibaba „

2013, wordt Directeur Member van Vereniging van de Handelsnetrepreneurs van Henan de Internationale

2014, wordt „Henan-E-commerceonderneming“

2015, werd de betrouwbaarste en betrouwbare integriteits verwerkende die ondernemingen, producten naar meer dan 130 landen en gebieden worden uitgevoerd

2016, verkreeg het „Concurrerendste Merk in China“.

2017, Producten naar meer dan 180 landen worden uitgevoerd dat.

2018, kende de Eminente Steronderneming van Henan-Provincieriem en Weg toe

Henan Strongwin Machinery Equipment Co., Ltd. Henan Strongwin Machinery Equipment Co., Ltd. Henan Strongwin Machinery Equipment Co., Ltd. Henan Strongwin Machinery Equipment Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Strongwin

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 8000000-15000000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit de productielijn van de voerkorrel voor verkoop Van goede kwaliteit de productielijn van de voerkorrel voor verkoop Van goede kwaliteit de productielijn van de voerkorrel voor verkoop Van goede kwaliteit de productielijn van de voerkorrel voor verkoop